Jekab Gruppen är ett företag från norra Sverige som startade sin resa år 2005 i Boden. Företaget riktar sig till dig som värdesätter kvalitet, formsäker design och gediget hantverk. Grundaren och VD:n Janne Samuelsson är murare och plattsättare i botten med många års branscherfarenhet.

Om Jek Gruppen

Företagets meritlista är allt från exklusiva badrum till större entreprenadjobb. Vår inriktning är framförallt på murningsarbeten, plattsättning och grundgjutningar till uppförande av byggnader.

Jekab Gruppen hjälper de större byggherrarna, mindre byggfirmor och företag, samt bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi utför uppdrag lokalt i vårt säte Boden men även Luleå, Arvidsjaur med omnejd, beroende på projekt.

Byggentreprenör i Norra Sverige

Vi erbjuder certifierad personal med stort hantverkskunnande och ett gediget kontaktnät i byggsektorn, vilket gör det möjligt att tillhandahålla hög kvalité och tillgodose kundens önskemål i små som i stora projekt.

Jekab Gruppen tar kompetensutveckling seriöst och utbildar sig löpande inom miljö, teknik och säkerhet. Vi innehar erforderliga entreprenadförsäkringar och har god ekonomi. Vi blev utsedda till 2015 års mest snabbväxande företag, DI Gasell i Norrbotten enligt Dagens Industri.

Välkommen att kontakta oss för hjälp inom murning, entreprenad & plattsättning!

bottom horizontal